fbpx

Colin Powell a decedat din cauza unor complicaţii legate de COVID-19

Fostul secretar american de stat Colin Powell a murit la 84 de ani, din cauza complicațiilor date de COVID, a anunțat familia sa pe o rețea de socializate, potrivit agențiilor de presă internaționale.

”Generalul Colin L. Powell, fost secretar de stat al SUA și președinte al șefilor de stat major, a decedat în această dimineață din cauza complicațiilor cu Covid 19”, a scris familia Powell pe Facebook.

„Era vaccinat cu schemă completă. Vrem să mulțumim personalului medical de la Walter Reed National Medical Center pentru felul în care l-au îngrijit. Am pierdut un remarcabil și iubitor soț, tată, bunic și mare american”, a scris familia lui Colin Powell în mesaj.

În calitate de general cu patru stele, Colin Powell a fost şeful Statului Major interarme în mandatul lui George H.W. Bush în timpul războiului din Golf din 1991, în urma căruia forţele conduse de SUA au alungat trupele irakiene din Kuweitul vecin. Ulterior, a ocupat funcţia de secretar de stat, tot în timpul preşedintelui George W. Bush.

 

About Raluca Vasiliu

Check Also

high angel photography of football stadium

Discuțiile împotriva spălării banilor se prăbușesc pe fondul divergențelor din fotbal

Legiuitorii au convenit asupra formei unei noi agenții de spălare a banilor, dar nu asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.