fbpx

Spectacol cu apă, lumini și muzică în centrul Bucureștiului: fântânile din Piața Unirii se redeschid sâmbătă

Începând de sâmbătă, 14 mai, ora 21:00, fântânile din Piaţa Unirii se redeschid, după mai bine de doi ani de pauză cauzată de pandemie.

Show-urile multimedia vor rula de vineri până duminică, până la începutul lunii octombrie, spectacolele durând aproximativ 45 de minute. Acestea au tematici variate, iar melodiile selectate completează magia creată de jocul de apă şi lumini.

În lunile iunie şi iulie, spectacolele vor începe de la ora 21:30, în luna august vor reveni de la ora 21:00, urmând ca în toamnă să înceapă de la ora 20:00, accesul fiind gratuit.

În perioada 14 mai 2022 – 2 octombrie 2022, în intervalul orar 19:30 – 23:00 al zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni), sub protecţia organelor de ordine, cu devierea traficului pe arterele adiacente.

Despre Raluca Vasiliu

Verificați și

Dumitru Nancu: „Impact fiscal IMM Invest (cel mai mare parteneriat public-privat) – fiecare leu garantat de FNGCIMM a întors 12 lei”

IMM Invest, cel mai mare parteriat public-privat, programul gestionat de Fondul Național de Garantare pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.