fbpx

Iubita lui Vladimir Putin s-ar ascunde într-o cabană din Elveția (Daily Mail)

Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, o gimnastă în vârstă de 38 de ani, s-ar ascunde într-o cabană „foarte privată și foarte sigură” din Elveția, împreună cu cei patru copii ai lor, susțin surse citate de Daily Mail.  Alina Kabaeva este câștigătoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice și a fost numită fost numită „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”. Se presupune că ea are patru copii cu președintele Rusiei, în vârstă de 69 de ani: doi fii și două fiice gemene, care ar avea pașapoarte elvețiene.

„În timp ce Putin bombardează Ucraina, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția”, a declarat o sursă pentru Page Six, transmite Daily Mail.

Kabaeva a pozat odată aproape nud pentru Maxim și a fost descrisă drept „plină de sex” de către un fotograf.

Au existat multe rapoarte despre ea purtând o verighetă, dar nicio înregistrare a unei căsătorii.

Se spune că are o flotă de limuzine Maybach la dispoziția ei și este păzită de o echipă înarmată.

Kabaeva este una dintre cele mai decorate gimnaste din istoria gimnasticii ritmice, cu 2 medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 25 medalii la Campionatul European.

Mulți ruși au văzut-o drept motivul despărțirii lui Putin de fosta soție Lyudmila Putina, în vârstă de 62 de ani, mama celor două fiice adulte ale președintelui Rusiei.

Dictatorul Belarusului vecin, Alexander Lukașenko a sugerat că decizia de divorț a lui Putin a venit din cauza faptului că Kabaeva „a făcut presiune asupra președintelui”.

 

 

Despre Ioana Popa

Verificați și

Suedia somată să ceară scuze comunității minoritare Tornedalian pentru abuzurile istorice

Statul suedez și Biserica Suediei ar trebui să își ceară scuze pentru nedreptățile istorice comise …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.