fbpx

Aplicaţia lui Donald Trump descărcată de 170.000 de ori pe App Store, începând de duminică

Aplicaţia Truth Social a lui Donald Trump a fost descărcată de 170.000 de ori pe magazinul de aplicaţii App Store al Apple, de la lansarea sa duminică seara, potrivit companiei de cercetare Apptopia, transmite News.ro, care preia o informație de pe agenția Reuters.

Aplicaţia creată de compania condusă de fostul preşedinte american a fost cea mai descărcată aplicaţie din magazinul Apple la scurt timp după ce a fost făcută publică.

Aşteptarea mare şi precomenzile pentru aplicaţie au dus probabilla volumul mare de descărcări, a spus Apptopia.

Lansarea a restabilit prezenţa lui Trump pe reţelele sociale la mai bine de un an după ce acesta a fost interzis de YouTube, Facebook  şi Alphabet, în urma atacului din 6 ianuarie 2021 la Capitoliu al susţinătorilor săi, după ce a fost acuzat că a postat mesaje care incită la violenţă.

Condusă de fostul reprezentant republican al SUA Devin Nunes, Trump Media & Technology Group (TMTG), compania din spatele Truth Social, se va alătura unui portofoliu în creştere de companii de tehnologie care se poziţionează drept campioane ale libertăţii de exprimare şi speră să atragă utilizatorii care simt că opiniile lor sunt suprimate pe platforme precum Twitter, Facebook şi YouTube.

Până acum, niciuna dintre companii, care includ concurenţii Twitter Gettr şi Parler şi site-ul video Rumble, nu s-a apropiat de popularitatea omologilor lor mainstream.

 

Despre Ioana Popa

Verificați și

Flag of Greece waving at pole at Santorino, Greece

Parlamentul grec a adoptat bugetul guvernului pentru 2024

Parlamentul grec a aprobat bugetul guvernului pentru 2024, primul din 14 ani cu datoria Greciei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.