fbpx

Premierul Nicolae Ciucă, în vizită la Chișinău, pentru prima ședință comună a noilor guverne român și moldovean

Premierul Nicolae Ciucă se află, vineri, în vizită la Chişinău, pentru şedinţa comună a celor două guverne, român şi moldovean, context în care se va întâlni cu președintele Maia Sandu, cu membri ai Parlamentului, dar şi cu reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova, potrivit unei informări a Executivului.

Prima întâlnire a pemierului va fi cu omologul său moldovean, Natalia Gavriliţa, în cadrul unei ședințe comune a Guvernelor României şi Republicii Moldova. La finalul ședinței vor fi semnate documente bilaterale agreate și, ulterior, vor avea loc  declaraţii comune ale celor doi înalţi oficiali.

Începând cu ora 14:35, Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, apoi cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

De asemenea, premierul va avea o întrevedere cu reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române din ţara vecină, iar la finalul vizitei, la Bucureşti, şeful Executivului român va susţine o declaraţie de presă.

Despre Raluca Vasiliu

Verificați și

Chimcomplex România semnează un acord de finanțare pentru o centrală de cogenerare de 108 MW

Producătorul român de produse chimice Chimcomplex Borzești a anunțat joi că a semnat un contract …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.