fbpx

Dacia deschide comenzile pentru Jogger, de Ziua României

Prezentat în premieră mondială la începutul lunii septembrie la Salonul Internaţional al Mobilităţii de la Munchen, Jogger, noul model Dacia, poate fi comandat începând cu data de 1 Decembrie în întreaga reţea de agenţi autorizaţi ai mărcii. Acesta va fi disponibil în două versiuni de echipare, Essential şi Comfort, în două configuraţii – cu 5 şi cu 7 locuri. La acestea se adaugă seria limitată Extreme.

Jogger dispune de două motorizări: unitatea cu alimentare mixtă benzină/GPL ECO-G 100 şi noul motor TCe 110 cuplat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Start & Stop şi sunt conforme normei Euro 6D Full.

Preţurile variază între 13.990 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential în configuraţie cu 5 locuri, echipată cu motorul ECO-G 100 şi 16.950 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort în configuraţie cu 7 locuri, echipată cu motorul TCe 110.

Seria Limitată „Extreme” are prețul de pornire de 16.800 Euro (TVA inclus), pentru varianta cu 5 locuri şi motorizare ECO-G 100 şi 18.000 Euro (TVA inclus) pentru configuraţia cu 7 locuri şi motorizare TCe110.

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km.

Primele livrări sunt programate în luna martie 2022.

About Raluca Vasiliu

Check Also

GHIDUL NOUA CASĂ 2024 – Toate informațiile esențiale la un click distanță!

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) vine în întâmpinarea potențialilor beneficiari ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.