fbpx
foto: profimediaimages.ro

Starul TV francez, Igor Bogdanoff, a murit de Covid-19

Starul TV francez Igor Bogdanoff a murit de Covid-19, la șase zile după ce fratele său geamăn Grichka a murit de aceeași boală, notează CNN.

Un prieten al gemenilor a confirmat decesul lor și a declarat pentru CNN că cei doi frați au murit după ce au contractat SARS COV 2 în noiembrie.

Editorialistul Jean-Louis Chalencon a declarat pentru BFM TV că gemenii au fost internați în spital pe 15 decembrie, dar au așteptat prea mult înainte să ceară ajutor medical.

Niciunul nu a fost vaccinat, a spus Chalencon, pentru că gemenii credeau că „igiena lor extraordinară și a stilul de viață”, bazat în mare parte semințe și evitarea consumului de alcool, îi va proteja de virus.

Născut pe 29 august 1949, Igor Bogdanoff era cunoscut ca producător și gazdă TV din Franța. La fel ca răposatul său frate, el a și cochetat cu știința. Igor a fost căsătorit cu Amélie de Bourbon Parme și a lăsat în urmă șase copii. Nu există prea multe informații publice despre familia sa deoarece a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Gemenii în vârstă de 72 de ani erau celebrități în Franța, nu în ultimul rând datorită trăsăturilor lor faciale neobișnuite. În afara Franței, erau cunoscuți după ce au apărut într-un meme viral.

 

Despre Ioana Popa

Verificați și

high angel photography of football stadium

Discuțiile împotriva spălării banilor se prăbușesc pe fondul divergențelor din fotbal

Legiuitorii au convenit asupra formei unei noi agenții de spălare a banilor, dar nu asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.