fbpx

Termoenergetica pune la dispoziția bucureștenilor o aplicație cu informaţii despre starea sistemului de termoficare

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA are de astăzi o  aplicaţie mobilă care informează cetăţenii în timp real cu privire la starea sistemului centralizat de termoficare.

Termoalert este disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS, putând fi descărcată gratuit pe telefon din APP Store şi Play Store (Magazin Play).

„Fiecare cetăţean are opţiunea de a completa în spaţiul special destinat numele străzii pe care locuieşte şi în acest fel va fi informat imediat şi în timp real cu privire la orice avarie care ar putea interveni în zona în care locuieşte, motivul opririi temporare a serviciului, evoluţia lucrărilor de remediere, data preconizată pentru reînceperea furnizării serviciului. Fiecare cetăţean va mai putea accesa informaţii cu caracter continuu, precum parametrii de funcţionare ai serviciului, va putea consulta toate alertele din Bucureşti sau doar din zonele de interes, în timp real, şi termenele estimate de remediere”, a explicat directorul general al Termoenergetica SA, Claudiu Creţu, într-o postare pe Facebook.

 

Despre Raluca Vasiliu

Verificați și

Exim Banca Românească continuă programul „Noua Casă”

Exim Banca Românească continuă și în acest an programul guvernamental „Noua Casă” astfel că primește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.