fbpx

Elon Musk ameninţă că va renunţa la Twitter

Elon Musk ameninţă că va renunţa la preluarea Twitter, tranzacție  de 44 de miliarde dolari, dacă compania nu îi va da acces la baza sa de utilizatori. Miliardarul s-a arătat nemulţumit de lipsa de transparenţă a oficialilor companiei pe care urmează să o preia.

Într-o scrisoare deschisă către autorităţile de reglementare, Musk a susţine că are dreptul să facă propria măsurătoare a conturilor de spam. Musk crede că spam-ul şi conturile false reprezintă o pondere mai mare de 5% dintre utilizatorii zilnici pe care Twitter îi raportează public,transmite BBC.

„În calitate de potenţial proprietar al Twitter, dl Musk are în mod clar dreptul la datele solicitate pentru a-i permite să se pregătească pentru tranziţia afacerii Twitter în proprietatea sa şi pentru a facilita finanţarea tranzacţiilor sale. Pentru a face ambele, trebuie să aibă o înţelegere completă şi exactă a modelului de afaceri al Twitter – baza sa de utilizatori activi”, a declarat avocatul său, Mike Ringler, într-un comunicat oficial.

Disputa a stârnit mai multe îndoieli cu privire la viitorul preluării, pe care consiliul de administraţie al Twitter a aprobat-o în aprilie.

Despre Ioana Popa

Verificați și

high angel photography of football stadium

Discuțiile împotriva spălării banilor se prăbușesc pe fondul divergențelor din fotbal

Legiuitorii au convenit asupra formei unei noi agenții de spălare a banilor, dar nu asupra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.