fbpx

Elon Musk ameninţă că va renunţa la Twitter

Elon Musk ameninţă că va renunţa la preluarea Twitter, tranzacție  de 44 de miliarde dolari, dacă compania nu îi va da acces la baza sa de utilizatori. Miliardarul s-a arătat nemulţumit de lipsa de transparenţă a oficialilor companiei pe care urmează să o preia.

Într-o scrisoare deschisă către autorităţile de reglementare, Musk a susţine că are dreptul să facă propria măsurătoare a conturilor de spam. Musk crede că spam-ul şi conturile false reprezintă o pondere mai mare de 5% dintre utilizatorii zilnici pe care Twitter îi raportează public,transmite BBC.

„În calitate de potenţial proprietar al Twitter, dl Musk are în mod clar dreptul la datele solicitate pentru a-i permite să se pregătească pentru tranziţia afacerii Twitter în proprietatea sa şi pentru a facilita finanţarea tranzacţiilor sale. Pentru a face ambele, trebuie să aibă o înţelegere completă şi exactă a modelului de afaceri al Twitter – baza sa de utilizatori activi”, a declarat avocatul său, Mike Ringler, într-un comunicat oficial.

Disputa a stârnit mai multe îndoieli cu privire la viitorul preluării, pe care consiliul de administraţie al Twitter a aprobat-o în aprilie.

Despre Ioana Popa

Verificați și

Suedia somată să ceară scuze comunității minoritare Tornedalian pentru abuzurile istorice

Statul suedez și Biserica Suediei ar trebui să își ceară scuze pentru nedreptățile istorice comise …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.