fbpx

AirBnB oprește operațiunile cu Rusia

Compania de închiriere de locuințe Airbnb a devenit, joi, cea mai recentă mare firmă globală care a oprit operațiunile în Rusia, alăturându-se astfel sancțiunilor Occidentale împotriva Moscovei, care a invadat Ucraina.

Directorul executiv al Air BnB, Brian Chesky, a postat pe Twitter suspendarea, care include și aliatul Rusiei, Belarus. Acesta își aliniază astfle compania la alte nume importante occidentale, inclusiv General Motors Co (GM.N) , Boeing Co (BA.N) și Google Alphabet Inc (GOOGL.O), care au impus restricții Rusiei.

„Oamenii își rezervă Airbnb-uri în Ucraina în care nu intenționează să rămână doar pentru a ajuta gazdele”, a adăugat Chesky, remarcând o modalitate pe care unii străini au găsit-o pentru a trimite sprijin financiar ucrainenilor.

Airbnb, care se redresează după o pauză indusă de pandemie, a prognozat rezultate excelente pentru primul trimestru privind cererea puternică din Statele Unite și sejururi mai lungi ale oaspeților.

Airbnb a anunțat luni că filiala sa non-profit va oferi locuințe temporare gratuite pentru până la 100.000 de refugiați care fug din Ucraina.

 

About Ioana Popa

Check Also

GHIDUL NOUA CASĂ 2024 – Toate informațiile esențiale la un click distanță!

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) vine în întâmpinarea potențialilor beneficiari ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.