fbpx

Prețul biletelor CFR se majorează de la 1 iulie

CFR Călători anunță că de la 1 iulie sunt aplicabile noi tarife pentru transportul feroviar public de călători. Majorarea a fost stabilită prin Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 548 din 25 mai 2022, prețul unui bilet crescând cu 20%.

Măsura vine în sprijinul redresării şi echilibrării activităţii economice a tuturor operatorilor de transport feroviar de călători din România pe fondul creşterii preţurilor la diferite materiale cu pondere mare în activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc.

Compania precizează că vor fi menținute reducerile și ofertele comerciale, cum ar fi: reduceri de până la 50% din tariful integral la abonamentele destinate navetiştilor, reduceri de 50% la abonamentele şi biletele pentru studenţi, gratuităţi la abonamentele şi biletele pentru elevi, reduceri tarifare pentru cumpărarea de bilete online, cu anticipație sau pentru călătorii dus-întors etc.

Ultima ajustare de tarife la călătoria pe calea ferată, aplicabilă tuturor operatorilor de transport feroviar de călători, a fost în anul 2013.

Despre Raluca Vasiliu

Verificați și

Sebastian Burduja: Ministerul are 18 miliarde de euro pentru sprijinirea investițiilor în tranziția verde și în sectorul energetic

România are la dispoziție importante fonduri europene pentru a sprijini procesul de tranziție spre energia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.