fbpx

”Maratonul Informării” are loc sâmbătă, la București. Medici, specialişti şi cercetători vor oferi explicaţii despre vaccinarea anti-Covid și vor răspunde întrebărilor celor interesați

Colegiul Medicilor din Bucureşti şi Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 organizează sâmbătă, la Biblioteca Naţională a României, evenimentul „Maratonul Informării”.

Timp de 12 ore, începând cu 10:00, 29 de medici și specialiști în sănătate publică vor dezbate cele mai de interes subiecte ale momentului și vor oferi informaţii şi explicaţii în privinţa vaccinării, vorbind despre efectele bolii pe termen lung, vaccinarea copiilor și adolescenților, vaccinarea persoanelor vulnerabile și a celor cu alergii, beneficiile și riscurile vaccinării, în cel mai mare eveniment dedicat informării cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Evenimentul poate fi urmărit online, pe platforma social media RO Vaccinare: https://www.facebook.com/ROVaccinare şi pe platforma Ministerului Culturii: https://www.facebook.com/MinisterulCulturiiRomania.

Despre Raluca Vasiliu

Verificați și

Exim Banca Românească continuă programul „Noua Casă”

Exim Banca Românească continuă și în acest an programul guvernamental „Noua Casă” astfel că primește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.